luni, 30 mai 2011

SAILOR CAKE








ESTE PRIMUL MEU TORT CU DOUA ETAJE, TREBUIE SA RECUNOSC, CA, NU SUNT PREGATITA, ESTE FOARTE MULT DE LUCRU SI FOARTE GREU DE REALIZAT DAK NU LUCREZI CU PASTA DE ZAHAR, IN CELE DIN URMA A IESIT . NU AM APUCAT SA-L FOTOGRAFIEZ INAINTE DE SERVIRE, ASA CA, MICII INVITATI DEJA CIUGULISERA PE ICI , PE COLO, PUTINA FRISCA SI UN BALON VERDE DIN MANUTZA MICULUI MARINAR :) PER ANSAMBLU A FOST UN SUCCES, TORTUL DE LA BAZA A FOST CU BLAT DE CIOCOLATA AMARUIE SI UMPLUTURA DE IAURT CU BUCATI DE PEPENE GALBEN, IAR CEL DE LA ETAJ ERA UN BLAT DE PORTOCALE CU IAURT SI BUCATELE DE CAISE, FOARTE RACORITOR :)

2 comentarii:

  1. Te-ai descurcat foarte bine cu pasta de zahar,foarte reusit tortuletul,marinarul,timona,ancora colacelul,tare dragute

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pt apreciere dna Doinitza, stiu ca sunteti si prietena cu dna Viorica Dinu, iar eu sunt un mare fan al celor mai experimentate decat mine, in acest domeniu.

    RăspundețiȘtergere